Conecteaza-te cu noi

Actual

Apar noi detalii despre polițistul care s-a sinucis cu arma din dotare în Cumpăna

Published

on

Apar noi detalii despre polițistul din Cumpăna care aseară și-a pus arma la tâmplă și a apăsat pe trăgaci.

Potrivit colegilor săi, agentul de poliție Remus S. a ajuns mai devreme la serviciu. Pentru a putea pleca din sediu, ar fi luat o citație și a precizat că trebuie să iasă pe teren. Apoi a urcat în autospeciala de serviciu și s-a dus pe un câmp de lângă Cumpăna.

Acolo și-a tras un glonț de 9 mm în tâmplă, cu mâna dreaptă. Glonțul a ieșit prin portieră, au spus colegii tânărului.

”Era singur în autospecială, colegii care l-au găsit…au văzut că avea și portierele blocate, au trebuit să spargă geamul din dreapta.”, au precizat reprezentanții sindicatului Europol.

Advertisement

Aceștia nu exclud ca gestul sinucigaș al agentului de poliție să fi survenit și ca urmare a lipsurilor financiare. Era din județul Vâlcea, iar în Cumpăna locuia cu chirie. Salariul său era de aproximativ 3.500 – 4.000 de lei…

Polițistul făcea parte din ultima promoție și avea toate documentele în ordine, inclusiv examenul psihologic făcut de curând.

Precizăm că aseară, reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța au anunțat că, în jurul orei 20.30, a fost găsit agentul de poliție decedat, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

”În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din județul Vâlcea.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat din anul 2023.

Advertisement

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Tragedie în Cumpăna. Un polițist al IPJ Constanța s-a împușcat în cap

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions