Connect with us

Societate

Apel pe Facebook: Femeie și copil din Năvodari, căzuți în canalizare. “Aceste întâmplări nu trebuie trecute cu vederea”

Published

on

Un tânăr din Năvodari face un apel important pe cea mai cunoscută rețea de socializare. Transmite că se dorește rezolvarea unei situații pe care nu o dorește trecută cu vederea. Este vorba despre un incident filmat de niște tineri, în data de 29 aprilie, în jurul orei 16.30, pe strada Frunzelor din Năvodari. O mama și copilul ei au căzut într-o canalizare. Internautul care face apelul pe Facebook susține că accidentul se poate proba cu certificatul de la IML, însă are nevoie de clipurile video de la incident. Tot tânărul din Năvodari a scris, ieri, pe Facebook faptul că, la fața locului, erau trei tineri care au fost martori la eveniment și au făcut fotografii și au filmat.

Iată mesajul prin care Dascălu Răzvan caută dovezile incidentului pe care nu-l dorește trecut cu vederea, iar cei vinovați să fie pedepsiți:

“Pe data de 29 aprilie, in jurul orei 16:30, pe strada Frunzelor din Navodari o doamna in varsta de 30 de ani care avea in brate copilul minor (in varsta de 1 an jumate) a cazut intr-o canalizare (s-a rabatat capacul) accidentandu-si grav picioarele (acest lucru se va proba cu certificatul IML ce se va emite in curand).La fata locului se aflau 3 tineri (2 fete si un baiat) care au fost martori la accident si au pozat/filmat urmarile.

Avem nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a distribui aceasta postare in speranta ca o vor citi si tinerii respectivi si ne vor ajuta cu materialele respective. Mentionam ca ulterior am aflat ca au mai cazut si alte persoane in canalizarea respectiva, insa nu s-a facut nicio plagere/sesizare. Aceste intamplari nu trebuie trecute cu vederea.”, scrie Răzvan Dascălu pe Facebook.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!