Actual

Apel urgent către locuitorii județului Constanța! Este nevoie de donatori de sânge

iul. 19, 2018 Maria Ionescu

CTRS Constanța face un apel urgent către toți locuitorii județului Constanța, pe care îi roagă să doneze sânge indiferent de grupa sanguină.

”Facem acest apel către dumneavoastră întrucât numărul persoanelor care au donat sânge s-a redus cu peste 50%  în ultima perioadă! Este nevoie de 60-80 de donatori zilnic! În această perioadă ne confruntăm cu o criză de donatori de sânge! Pacienții din spitale au nevoie de înțelegerea și sprijinul dumneavoastră!”, precizează directorul CRTS Constanța, Mirela Dobrotă.

ESTE NEVOIE DE DONATORI DIN TOATE GRUPELE DE SÂNGE!

Cei care pot dona sunt așteptați zilnic, de luni până vineri, de la 7.30-13.00,  la  sediul   din str. Nicolae Iorga nr 85. Pentru  informații  privind  donarea de sânge sunteți  rugați să  sunați la numerele de telefon 0241616035 sau 0341180013 .

 Progrămari la tel: 0774665815 zilnic de luni până vineri între orele 12.30-14.30.

Program special pentru donare de sânge: In fiecare  ULTIMA SÂMBĂTĂ  DIN LUNĂ

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!