Conecteaza-te cu noi

Societate

Aproape toți locuitorii din Valu lui Traian vor beneficia de apă potabilă în următoarele ore

Published

on

Cu puțin timp în urmă, lucrarea programată din localitatea Valu lui Traian s-a finalizat. Au fost efectuate manevrele de vane pentru reluarea furnizării apei, urmând ca cea mai mare parte a abonaților să aibă apă la robinete în orele următoare, pe măsură ce sistemul intră în presiune.

Lucrările executate astăzi au vizat conectarea rețelelor noi la sistemul centralizat existent. Legătura între conducta nou înființată pe strada Crimeea și rețeaua de pe strada Basarabiei nu s-a putut realiza. Din cauza gradului mare de uzură a vechii rețele este necesară înlocuirea unui tronson de câțiva zeci de metri. Din acest motiv, abonații de pe străzile Basarabiei, Constantin Pariano, Caișilor, Crimeea precum și cei de pe aleile adiacente vor rămâne în continuare fără apă până mâine, 2 noiembrie, ora 16.00.

“Ne cerem scuze abonaților afectați de aceste lucrări, dar investițiile efectuate vor duce la asigurarea continuității serviciilor de alimentare cu apă în condiții de siguranță și calitate crescută.”, au precizat reprezentanții Biroului de Comunicare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions