Connect with us

Actual

Arde o casă în localitatea Amzacea. Intervin pompierii constănțeni

Published

on

Astăzi, 11 august, în jurul orei 10.00, a izbucnit un violent incendiu la o casă din localitatea Amzacea. Aceasta este situată pe strada Zorelelor, nr. 5.

Nu este exclus să existe și persoane prinse în interior.

La fața locului intervin trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B.

Update: Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, incendiul se manifestă cu degajare mare de fum. În momentul izbucnirii flăcărilor, în casă se afla o singură persoană, bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care s-a autoevacuat.

Acesta nu are nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul se manifestă într-o cameră de aproximativ 15 mp.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!