Conecteaza-te cu noi

Actual

Unul dintre turiștii dispăruți în mare, găsit în capătul digului de la Costinești

Published

on

În cursul zilei de azi, 11 august, una dintre persoanele dispărute în mare, în urmă cu două zile, a fost zărită din elicopterul SMURD, la capătul digului din stațiunea Costinești, în zona plajei Obelisc.

La această oră, elicopterul a aterizat în zona respectivă.

Reamintim faptul că doi tineri, frați în vârstă de 17, respectiv 21 de ani, turiști din județul Vaslui, au dispărut în seara zilei de 9 august, după ce au intrat în mare, iar apoi nu au mai fost văzuți.

Căutările au fost demarate imediat, din păcate fără vreun rezultat. Nici ieri, 10 august salvatorii nu au avut succes.

Advertisement

Update: Astăzi au intervenit elicopterul SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD B, de la substația Tuzla.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanța, Răzvan Parconie, persoana găsită între stabilopozi, la Costinești, dig Obelisc, a fost identificată ca fiind unul dintre cei doi tineri dispăruți în Marea Neagră, în data de 9 august, în jurul orei 20.40.

Este vorba despre un bărbat de 21 de ani, din județul Vaslui.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions