Connect with us

Stiri

Arestat pentru trafic de stupefiante. Primea substanțele necesare din China

Maria Ionescu

Publicat

la

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate și cei din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat peste 400 de grame de substanțe psihoactive, 160 de grame de cannabis și bani de la un bărbat din Constanța. El a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv.

La data de 29 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale- Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Constanța, au depistat în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 46 de ani, în timp ce ridica un colet, primit din China, care conținea 107 grame de substanță psihoactivă.

Ulterior, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, din Constanța, de unde au mai ridicat 160 de grame de cannabis, 250 de grame de substanţe cu efecte psihoactive, 5 plicuri autosigilante ce conțineau alte substanţe pulverulente, cu efecte psihoactive, un cântar electronic de precizie, 250 de plicuri autosigilante goale, precum şi 1.277 de lei şi 50 de euro, rezultați din vânzarea drogurilor.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar la data de 30 august a.c., a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile , pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind cã acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, precum și trafic ilicit de droguri de risc.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: