Conecteaza-te cu noi

Actual

Armata face sute de angajări. Vă puteţi înscrie online până pe 29 aprilie

Published

on

În cursul zilei de ieri, pe pagina de Facebook Recrutare MApN a fost postat un anunţ potrivit căruia tinerii în  vârstă de cel mult 26 de ani se pot angaja ca ofiţeri în cadrul Armatei Române. Foarte important: înscrierile pentru cele 615 locuri se fac până pe data de 29 aprilie. Iată postarea:

Ești dinamic, hotărât, ambițios? Poți lua, rapid, decizii?
Ai capacitatea de a-i motiva și îndruma pe cei din jurul tău?
Poți fi OFIȚER în ARMATA ROMÂNIEI.

🔸 7 instituții de învățământ superior
🔸 615 locuri 🔸 40 specializări
🔸 Durata: 3-6 ani

🔴 Termen limită pentru înscriere ONLINE: 29.04.2020

Advertisement

🔵 Te poţi înscrie dacă îndeplineşti următoarele condiții specifice:
🔹 să ai vârsta de cel mult 26 de ani (24 de ani pentru aviație-naviganți) împliniți în cursul anului 2020;
🔹 să fii absolvent al învățământului liceal cu diplomă de bacalaureat sau să faci dovada promovării examenului de bacalaureat până la data concursului de admitere;
🔹 să nu fi parcurs, în întregime sau parțial, un program de studii universitare de licență cu finanțare de la bugetul de stat, iar în cazul în care ai parcurs un astfel de program de studii, să menționezi în cererea de înscriere despre aceasta, urmând ca până la data înmatriculării să faci dovada că ai achitat/achiţi contravaloarea serviciilor de școlarizare de care ai beneficiat anterior cu finanțare de la bugetul de stat.
🔵 Unitățile de învățământ universitar militar pentru care poți opta sunt următoarele:
1. Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, Sibiu (3 ani): 208 locuri
2. Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă”, Brașov (3 ani): 99 locuri
3. Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, Constanța (4 ani): 98 locuri
4. Academia Tehnică Militară ”Ferdinand I”, București (4 ani): 148 locuri
5. Institutul Medico-Militar (5-6 ani): 45 locuri din care: 30 – prin Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti şi 15 Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş
6. Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, București (3 ani), specializarea logistică: 7 locuri
7. Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, specializarea drept: 10 locuri (alocate pentru MApN)

🔴 Cum te poţi înscrie:
Pentru începerea procesului de recrutare trebuie să contactezi personalul biroului informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparții cu domiciliul, la numerele de telefon și/sau adresele de e_mail care pot fi descărcate accesând unul dintre următoarele link-uri:
🔵 https://bit.ly/33DgbJV
🔵 https://bit.ly/3brzI2M
🔵 shorturl.at/dekQX şi shorturl.at/OY369
🔴Telefonic și/sau prin e-mail ori fax se vor obține informațiile solicitate și se vor transmite informațiile și documentele necesare înscrierii și/sau întocmirii dosarului de candidat, după caz.
🔴Pentru înscrierea în procesul de recrutare trebuie să trimiţi un e_mail la biroul informare-recrutare de care aparții, cu datele de contact (adresă, număr de telefon), data nașterii, studiile absolvite sau în curs de absolvire și opțiunea ta privind instituția de învățământ.

🔵 Selecția aptitudinală generală constă în parcurgerea:
– probelor psihologice (test de aptitudini, de personalitate și situațional);
– probe fizice (traseu utilitar-aplicativ cu baremul 1 min. și 40 sec. ; alergare pe distanța de 2000 m cu baremul de 10 min.);
– interviu de evaluare finală.
Centrele zonale de selecție și orientare se află la Breaza, Alba Iulia, Câmpulung Moldovenesc și Constanța.
❗️La sosirea în centrul zonal de selecție și orientare, candidații vor prezenta o adeverință eliberată de medicul de familie, care să ateste că sunt apți pentru susținerea probelor sportive.
🔵 ATENŢIE ❗️, activitatea de selecţie este suspendată.
Candidații înscriși vor fi programați pentru susținerea probelor de selecţie DUPĂ ridicarea stării de urgenţă.

🔴 Candidații declarați ”Admis” la selecția aptitudinală generală vor efectua vizita medicală conform indicațiilor primite de la recrutor.
❗️Baremul medical, privind efectuarea examenului medical pentru admiterea în unităţile/instituţiile de învăţământ militar, precum și pentru ocuparea funcţiilor de soldat/gradat profesionist, poate fi consultat aici: https://bit.ly/2YLbmMq

🔴 Candidații declarați ”Apt” în urma examinării medicale, care au optat pentru marină sau care vor desfășura activități aeronautice, vor efectua și o examinare/evaluare aptitudinală medicală şi/sau evaluare psihologică a aptitudinilor speciale.

Advertisement

🔴 Candidații declarați ”Apt” la examinarea medicală vor întocmi dosarul de candidat și vor fi recrutați şi se vor preyenta la concursul de admitere.

🔴 Despre admitere citiți aici: http://bit.ly/36y8sxu
Vă rugăm să accesați și să citiți documentul.
❗️Tematica și bibliografia de concurs se publică pe site-urile instituțiilor de învățământ și pot fi consultate la biroul informare-recrutare.
Pentru mai multe informaţii se pot accesa site-urile instituţiilor de învăţământ militar sau paginile de Facebook.

🔴 Orice alte informații se pot obține de la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar din județul sau sectorul în care ai domiciliul, NUMAI TELEFONIC.
Numerele de telefon sunt disponibile aici:
🔵 https://bit.ly/33DgbJV
🔵 https://bit.ly/3brzI2M
🔵 shorturl.at/dekQX şi shorturl.at/OY369
🔵https://bit.ly/2RyjVss .

Foto: MApN

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions