Conecteaza-te cu noi

Actual

ARSVOM Constanța are un nou director general. Vezi cine este

Published

on

Maiorul Ionuț Voicu, împuternicit ca șef al Centrului Operațional din cadru ISU ”Dobrogea” Constanța, a fost numit director general al Agenției Române pentru Salvarea de Vieți Omenești pe Mare (ARSVOM).

”Noul director general al ARSVOM este domnul Ionuţ Voicu. Acesta este ofiter de cariera. A absolvit Faculatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza”, a transmis, luni, Ministerul Transporturilor.

Noul director general desfăşoară activităţi didactice în cadrul Universităţii Maritime Constanta.

Ionuț Voicu a ocupat mai multe funcţii de conducere în cadrul Detaşamentului de pompieri Constanţa Port și a fost până de curând comandant al acestui detașament.

Advertisement

Reamintim că directorul general al ARSVOM Constanța, Daniel Manole a fost reţinut de procurorii DNA, fiind acuzat de constituirea unui grup organizat, abuz în serviciu şi luare de mită.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat de curând, la Timişoara, că ARSVOM va fi desfiinţată.

În urma anunţului au existat mai multe proteste ale angajaţilor.

Mai multe detalii puteți citi în textele de mai jos:

(VIDEO) PROTEST în Portul Constanța. Angajații ARSVOM îi cer socoteală ministrului Transporturilor

Advertisement

ARSVOM Constanța va fi desființată. Ce spune ministrul transporturilor

Directorul ARSVOM Constanța, Daniel Manole, reținut de procurorii DNA

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions