Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Astăzi, vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. În Dobrogea maximele pot atinge 28 de grade

Published

on

Astăzi, 25 octombrie, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. În Dobrogea cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea când, pe arii restrânse, va ploua și sub formă de aversă; ploile vor fi în general slabe cantitativ, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 19 și 28 de grade, cu cele mai scăzute valori în deltă, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 15 grade. La începutul intervalului, izolat, va fi ceață.

Mâine, deși valorile termice vor scădea față de intervalul precedent, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în primele ore, când, vor mai fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua în deltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 23 de grade, iar cele minime între 8 și 13 grade. Noaptea, izolat va fi ceață.

Și joi, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 20 de grade, iar cele minime între 6 și 11 grade. Noaptea, vor fi condiții de ceață.  Vineri, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturilee maxime se vor situa între 15 și 19 de grade, iar cele minime între 6 și 10 grade. Noaptea, vor fi condiții de ceață.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions