Conecteaza-te cu noi

Politica

Atacuri, ironii și jigniri la moțiunea împotriva lui Bode

Published

on

Ministrul Lucian Bode și a declarat, luni, la dezbaterea moţiunii simple care îl vizează, că niciodată nu a văzut un text ilogic şi plin de mincuni, lipsit de coerenţă, cu teme amestecate şi aruncate fără noimă precum cel pe care îl dezbatem şi a catalogat-o drept „un ghiveci, un fel de şaorma cu de toate”.

„Respect dreptul Parlamentului de a folosi pârghiile de control asupra guv. În cei 14 ani am scris şi am semnat zeci de moţiuni simple, dar niciodată nu am văzut un text ilogic şi plin de minciuni, mai lipsit de coerenţă, cu teme amestecate şi aruncate fără noimă precum cel pe care îl dezbatem. De la transporturi, la poliţie, de la Facebook la aşa-zisa secretizare a tezei de doctorat. Un ghiveci, un fel de shaorma cu de toate, un text din care nici voi, semnatarii, nu cred că aţi înţeles mai nimic”, a spus Lucian Bode în plen, citat de news.ro.

El a continuat: „Ceea ce vă mână în acest demers lamentabil este disperarea. Disperarera a două formaţiuni politice, din care una tocmai şi-a pierdut reperul şi o oaste de strânsură formată din zece plăieşi”.

Președintele USR, Cătălin Drulă, i-a dat luni o replică imediat lui Bode.

Advertisement

„MAI e la pământ și se duce de râpă. Transferurile nu se fac fără șpagă, polițiști preferă să fie sudori în Anglia. În MAI e cancer de sus până jos, în stil comunist. În schimb, ăștia aduc personal pe ușa din dos pentru că sunt pile politice… Ați distrus încrederea în instituția… Un sistem care organizează kompromaturi odioase și intimidează jurnaliștii…Nu e un accident la contractul cu 600 de BMW-uri de la prietenul președintelui Iohannis. Încă alte trei contracte cu ofertant unic prietenul președintelui la Ministerul de Interne…Anexa doi pe care nu o arătați presei e scrisă de MAI. Anexa tehnică nu e totuna cu caietul de sarcini, pentru asta veți răspunde în cadrul unei anchete. 4 centrimetri, cam asta mai e credibilitatea coaliției…La Ministerul Transporturilor ați plătit un preț dublu pentru șalupe de frontieră față de Belgia. 50 de milione de euro furate în pandemie…Aveți o istorie, dle Bode. Sunteți beneficiar sau fixer. Important e răul pe care îl faceți României. Sunteți o vulnerabilitate de securitate pentru România. Menținerea dvs. în funcție pune în pericol aderarea la Schengen. Nu putem rata obiectivul din cauza unui ministru aranjor de licitații.“, a spus Drulă, citat de G4Media.ro.

Sursa: stiripesurse.ro, G4Media.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions