Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Atenție, constănțeni! Doar astăzi vă mai puteți înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor vechi în schimbul a 3.000 de lei

Published

on

Atenție, constănțeni! Doar astăzi vă mai puteți înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani în schimbul a 3000 de lei. Sesiunea de înscriere se închide astăzi 29.09.2023, ora 23.59, informează Primăria Constanța.

Persoanele interesate pot găsi instrucțiuni privind modalitatea de creare cont și înscriere, accesând următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.

Amintim că, în municipiul Constanța sunt înmatriculate circa 150.000 de autovehicule, iar peste o treime dintre acestea îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a primi stimulentul de casare. Încurajăm toți cetățenii municipiului Constanța ce dețin autovehicule care îndeplinesc condițiile de acordare a stimulentului de casare să profite de această ocazie pentru a beneficia de suma de 3000 de lei și de a scăpa de grija de a întreține și suporta costurile deținerii unui autovehicul învechit.

Administrația Fondului pentru Mediu va transmite începând de luni lista cu persoanele înscrise, care vor fi invitate pentru verificarea documentelor și încheierea contractului de finanțare.

După încheierea contractului de finanțare, autovehiculul poate fi predat la colectorii autorizați, apoi radiat din circulație și din evidența fiscală, iar după prezentarea dovezilor de predare și radiere, stimulentul de casare va fi virat în contul bancar al beneficiarului.

Pentru relații suplimentare și asistență în depunerea cererii, puteți suna la 0241485807.

rabla local

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions