Connect with us

Actual

Atenție! Este ceață densă pe Autostrăzile A2 și A4

Maria Ionescu

Publicat

la

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 100 de metri pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 143 – 212, între localitățile Fetești, jud. Ialomița, și municipiul Constanța.

De asemenea, se circulă îngreunat din cauza ceții și pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A4 Ovidiu-Agigea.

Ceaţa impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie să fie reglate corespunzător.

Nu trebuie uitat că cea mai periculoasă manevră pe timp de ceaţă este depăşirea. Aceasta cu atât mai mult cu cât cei ce depăşesc pot fi surprinşi de apariţia bruscă de pe sensul opus a unor autovehicule care circulă fără lumini sau având în funcţiune doar luminile de poziţie.

Comments

comments

Actual

Accident rutier GRAV la Hârșova. Un copil de doi ani este în comă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în jurul orei 13.00 a avut loc un grav accident rutier în localitatea Hârșova, în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit primelor  informații, au fost patru persoane rănite, dintre două au rămas încarcerate.

A fost rănit grav un copil în vârstă de 2 ani, care este în comă. Micuțul a fost transportat cu o mașină particulară la Spitalul din Hârșova. Acum urmează să fie preluat de un echipaj Saj B2, care se va întâlni pe drum cu echipajul Smurd C iar copilul va fi transferat la Spitalul Județean.

De asemenea, mama copilului a fost rănită. Ea are un traumatism la umăr și a ajuns la Spitalul Hârșova tot cu mașina particulara.

Mai sunt răniți doi bărbați. Unul are  traumatism cranio cerebral, traumatism toracic, iar cel de-al doilea are un traumatism cranio cerebral. Amândoi sunt conțtienți și au ajuns la Spitalul Hârșova.

Foto: ISU Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

S-a închis circulația și între Agigea și Negru Vodă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Din cauza ninsorii abundente și a viscolului ce au determinat scăderea vizibilității, CNAIR și Poliția Rutieră au decis să închidă circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN38, km 0 + 000 – km 53 + 800, între Agigea și Negru Vodă

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.”, precizează reprezentanții Biroului de presă al CNAIR.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Din cauza vizibilității reduse, drumul dintre Cobadin și Ostrov a fost ÎNCHIS

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Din cauza ninsorilor abundente și a viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR și Poliția Rutieră au decis închiderea circulației rutiere pe DN 3, între localitățile Cobadin și Ostrov, județul Constanța între km 129+000 – km 224+000.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin în permanentă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: