Conecteaza-te cu noi

Actual

Atenție, șoferi! Accident rutier pe A2, circulația este îngreunată!

Published

on

Atenție! Accident pe Autostrada A2 !

În această dimineață, pe Autostrada A2, km 137, sensul București – Constanța, a avut loc un accident în care au fost implicate două autovehicule, unul dintre acestea fiind urcat pe parapetul median al autostrăzii. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime,ci doar cu pagube materiale.

În zonă, se circulă dirijat de reprezentanți ai S.D.N. Călărași – D.R.D.P. Constanța.

Traficul este îngreunat.

Advertisement

sursa: Facebook DRDP

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions