Connect with us

Administratie

ATENȚIE, ȘOFERI! O stradă din Constanța va fi închisă pentru asfaltare

Published

on

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă programul de reabilitare a infrastructurii rutiere din zonele rezidențiale. Din această noapte încep lucrările de recondiționare a carosabilului pe strada Făgetului, tronsonul delimitat de strada Primăverii și strada Ion Andreescu. Echipele administratorului drumului public vor interveni cu utilaje pentru decaparea asfaltului existent, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 19:00-05:00, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Vineri, se vor executa lucrări de asfaltare, cu același regim de restricții de trafic rutier.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări. (comunicat de presă Primăria Constanța)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!