Conecteaza-te cu noi

Administratie

Atenție, șoferi! Sâmbătă, 18 mai, Primăria Constanța impune restricții totale de trafic rutier pe un sens de mers de pe bulevardul Mamaia

Published

on

bulevard mamaia

Primăria Constanța reamintește că sâmbătă, 18.05.2024, începând cu ora 06:00, Confort Urban va executa lucrări de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Soveja și strada Ion Rațiu, pe sensul de mers dinspre Delfinariu spre centru. Lucrările se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier pe acest sens!

„Echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje de asfaltare a carosabilului în intervalul orar 06:00 – 20:00, când se va așterne un nou strat de uzură rezistent traficului intens și greu de tipul MAS (mixtură asfaltică stabilizată) ce are în compoziția sa granule de plastic. Acestea oferă rezistență și elasticitate asfaltului. Se va acționa simultan cu două utilaje de repartizare a mixturilor asfaltice pentru ca noul strat de asfalt așternut să fuzioneze între benzile de circulație pentru a se obține o legătură perfectă.

Ca alternativă, recomandăm conducătorilor auto care vin dinspre Delfinariu către centru să efectueze virajul la dreapta, pe strada Soveja, apoi la stânga, pe strada Chiliei.

În paralel, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casete pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă. A fost reconfigurat și scuarul median urmând să se construiască și pistele pentru biciclete, pe ambele sensuri de mers.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions