Conecteaza-te cu noi

Administratie

Atenție, șoferi! Se asfaltează în zona ICIL, la intersecția bulevardelor I.C. Brătianu cu 1 Decembrie 1918

Published

on

asfaltare icil

Primăria Constanța anunță că, după intersecția de la Casa de Cultură, echipele de muncitori lucrează zilele acestea în zona ICIL la asfaltarea intersecției bulevardului I.C. Brătianu cu bulevardul 1 Decembrie 1918.

„În momentul de față, echipele de muncitori lucrează la pregătirea pentru asfaltare a alveolelor care facilitează accesul la dreapta în intersecție, urmând ca până marți, să fie pregătită și intersecția propriu-zisă pentru asfaltare. În paralel, se lucrează și la amenajarea trotuarelor și a pistelor de biciclete, la tăierea cablurilor aeriene și a stâlpilor vechi de iluminat. În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în măsura posibilităților, folosind rute alternative. Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel la șoferi să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se execută lucrări.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions