Actual

ATENȚIE, ȘOFERI! Se montează parapeți pe DN 39, între Constanța și Lazu

apr. 12, 2018 Mihaela Tîrpan

Compania Națională Administrarea Infrastructurii Rutiere S.A. anunțat, la finalul lunii februarie că, în baza acordului cadru încheiat pe o durată de doi ani, având ca obiect furnizarea, transportul și montarea în amplasament a prefabricatelor de beton pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi unde s-au înregistrat în ultimii ani mai multe accidente rutiere grave, vor demara lucrările de înlocuire a parapetelor de beton deteriorate care separă fluxurile de trafic de pe zona mediană a DN39, între km 5+400 – 8+400. Asta înseamnă că, în această perioadă sunt montați parapeți de separare asensurilor de mers între Constanța și Agigea.

Astăzi, reprezentanții Companiei de Drumuri lucrează pe drumul ce leaga municipiul Constanța de satul Lazu.

Amintim că reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, au anunțat înainte de Paște că până  la data de 27 aprilie există un aviz al Poliției Române pentru montarea noului parapet de tip New Jersey. Conform datelor tehnice, acest tip de paapet este mai înalt și mult mai sigur față de cel prezent.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!