Connect with us

Administratie

Atenție, șoferi! Vor fi instituite restricții de trafic rutier pe bulevardul Mamaia

Published

on

bulevardul mamais

Primăria Constanța reamintește șoferilor că circulația autovehiculelor va fi restricționată total, astăzi și mâine, în intervalul orar 21:00 – 06:00, pe bulevardul Mamaia, doar pe sensul de mers dinspre strada Zorelelor spre Pescărie. Echipele Confort Urban vor asfalta carosabilul, pe tronsonul cuprins între strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie, pe partea cu Liceul Energetic.

Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura noaptea.

Autovehiculele care vin dinspre strada Zorelelor către Pescărie vor circula deviat pe sensul opus de mers, pe o singură bandă sau vor efectua viraj dreapta, pe strada Zorelelor, apoi stânga pe strada Unirii.

În timpul zilei, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casetele pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă.

Advertisement

A fost reconfigurat și scuarul median, urmând să se construiască și pistele pentru biciclete.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement