Conecteaza-te cu noi

Actual

Ați pregătit banii? SPIT vă așteapă!

Published

on

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează contribuabilii că înștiințările de plată au fost transmise, începând cu luna ianuarie, astfel:

– pentru persoanele juridice – în perioada 30.01.2017-10.02.2017.

– pentru persoanele fizice – începând cu data de 27.02.2017. Expedierea acestora nu a fost efectuată în perioada anunțată anterior, respectiv 20-31.01.2017, întrucât a fost actualizată baza de date prin suprapunerea acesteia cu cea a Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Constanța (SPCLEP). Precizăm că 70% din totalul înştiinţărilor de plată emise au fost tipărite pe hârtie de culoare albă, pentru cei care au de achitat doar obligaţiile pentru anul 2017 şi 30% pe hârtie de culoare roz, pentru cei care au de achitat şi obligaţiile restante aflate în procedură de executare silită precum şi accesoriile aferente acestora. În cazul în care, până la sosirea înștiințărilor de plată, contribuabilii doresc să afle cuantumul impozitelor și taxelor datorate în anul fiscal 2017, pot opta pentru:

– obținerea de user/parolă pentru utilizarea aplicației E-tax, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro. Prin intermediul acestui cont se vizualizează obligațiile fiscale, patrimoniul bunurilor deținute și se pot efectua plăți;

Advertisement

– deplasarea la stațiile OMV Petrom, oficiile Poștei Române din municipiul Constanța, ghișeele instituției.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions