Connect with us

Administratie

Au demarat lucrările de extindere și reabilitare la Grădinița ”Zig-Zag” din Ovidiu

Published

on

lucrari gradinita zig zag

Au început lucrările de extindere și reabilitare la Grădinița ”Zig-Zag” din Ovidiu au început. Conform proiectului se vor realiza următoarele lucrări:

  • Construirea unui corp de legătură între clădirea actuală și fosta centrală termică pentru a crește suprafața utilă a grădiniței;
  • Construirea unui vestibul pe partea de vest a clădirii actuale pentru a facilita accesul copiilor la locul de joacă și a crea un paravan (windfang) pentru a limita pierderile de căldură;
  • Modificări interioare și exterioare atât la clădirea actuală cât și la fosta centrală termică pentru a adapta funcțional clădirea la nevoile educaționale.

La final, clădirea se va ridica la standardele nZEB (aproape Zero-Energy Building).

”Investiția se realizează în urma unui protocol public-privat în valoare de 1,5 milioane de euro. Imobilul supus renovării a fost construit în anii 1970 și nu mai corespunde normelor actuale de exploatare siguranță, protecție și consum. Lucrările sunt preconizate să se termine până în luna septembrie a acestui an, astfel încât cei aproximativ 100 de copiii să înceapă cursurile în noul spațiu modern și sigur.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Primăriei Ovidiu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!