Connect with us

Actual

Au fost reluate căutările a doi turiști dispăruți în mare, în zona stațiunii Costinești

Published

on

În cursul serii trecute, 9 august, în jurul orei 20.50, prin apel la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat faptul că doi tineri au dispărut în mare, în zona stațiunii Costinești. Mai multe echipaje au ieșit în largul mării pentru a-i căuta. Din păcate, la ora 22.45 ambarcațiunile s-au retras.

În această dimineață au fost reluate căutările.

În zonă intervine ambarcațiunea MAIA din cadrul ARSVOM și SMURD B Tuzla. Căutările sunt îngreunate din cauza condițiilor meteo de pe mare, în special valuri mari și vânt puternic.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement