Connect with us

Actual

Au fost reluate căutările bărbatului dispărut în Dunăre, în zona Vadu Oii

Published

on

În cursul acestei dimineți, începând cu ora 8.10, au fost reluate căutările bărbatului dispărut în Dunăre.

În zona Vadu Oii, la km 248 s-au deplasat scafandrii ISU Constanța cu un ofițer și trei subofițeri, cu o autospecială de scafandri, iar de la Stația Hârșova un ofițer și patru subofițeri, cu un Duster și o barcă tip iB5.

Precizăm că, în cursul zilei de ieri, un pescar în vârstă de aproximativ 48 de ani a dispărut în Dunăre, într-o zonă cu lăsăriș. Anunțul a fost făcut de un alt pescar, împreună cu care se afla la pescuit, în două bărci diferite.

În momentul în care amicul său s-a uitat după el, a observat că barca este răsturnată în lăstăriș și a solicitat ajutor.

Pompierii ajunși la fața locului împreună cu polițiștii de la transporturi au tăiat crengile pentru a putea continua căutările. Bărbatul a fost căutat toată ziua, din păcate fără succes.

Știre în curs de actualizare.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!