Connect with us

Actual

Au fost reluate căutările tânărului dispărut în mare, în stațiunea Costinești

Published

on

În această dimineață, începând cu ora 7.33 au fost reluate căutările celui de-al doilea tânăr dispărut în mare, în stațiunea Costinești.

Intervin scafandrii ISU Constanța, cu patru autospeciale de la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție, o autospecială de serviciu, doi ofițeri și 14 subofițeri.

Reamintim că în seara de 9 august, doi tineri din județul Vaslui, veniți să muncească pe litoral, au intrat în mare și nu au mai ieșit la țărm. Căutările lor au demarat încă de atunci, iar trupul neînsuflețit al unuia dintre ei a fost găsit între stabilopozi, în Costinești, în data de 11 august.

Update: Căutările tânărului sunt executate cu toate echipele deplasate la fața locului.

Advertisement

”Sunt trei echipe de scafandrii care caută în trei zone diferite, în special în zona digurilor. Căutările se execută de la Costinești spre Olimp și de la Costinești spre Tuzla.”, a precizat Oana Manoilă, reprezentant al Biroului de presă al ISU Constanța.

De la începutul anului și până în prezent, pompierii militari au executat 55 misiuni de căutare/salvare și acordare a primului ajutor medical pentru 58 persoane victime ale accidentelor prin submersie. Din păcate, 23 dintre acestea și-au pierdut viața în mare, Dunăre sau în lacuri.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement