Connect with us

Actual

Autobuzele mai multor linii CT BUS circulă pe traseu deviat. Vezi din ce motiv

Published

on

În cursul acestei dimineți, reprezentanții biroului de presă al CT BUS au anunțat că autobuzele mai multor linii circulă pe un traseu deviat. Această decizie survine ca urmare a surpării zonei carosabile pe strada Pandurului din municipiul reședință de județ.

”CT BUS CT BUS anunță publicul călător că autobuzele liniilor 101, 101M, 5-40 și 13 circulă deviat, pe traseul pe str. Hatman Arbore – str. Lanului – str.Liliacului.
Devierea survine din cauza unei surpări a zonei carosabile pe str. Pandurului și va fi valabilă până la reabilitarea porțiunii afectate.”, au precizat reprezentanții CT BUS.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement