Connect with us

Stiri

Avarie pe magistrala de alimentare cu apă a localităților: Năvodari, Ovidiu, Lumina și Corbu

Published

on

Astăzi, 21 ianuarie 2019, în jurul orei 14,00, magistrala cu diametrul de 1.000 mm de alimentare cu apă a localităților Ovidiu, Corbu, Lumina și Năvodari, ce pleacă de la stația de tratare Palas a suferit o avarie în zona localității Ovidiu.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție. Pentru remedierea avariei s-a oprit pomparea pe această conductă și s-au făcut manevrele necesare pentru alimentarea cu apă pe conducta de siguranță de 600 mm.

În această situatie, urmare a faptului că debitul de apă pompat pe conducta de siguranță este mai mic, abonații de la blocurile ANL din Ovidiu, și cei din partea de Est a orasului Năvodari (străzile Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei, Locomotivei, Eternității și Plopilor) vor rămâne fără apă până la remedierea avariei.

Restul consumatorilor din orașul Năvodari, dar și cei din localitatea Lumina vor avea apă cu presiuni scăzute. Având în vedere diametrul, dar și lungimea conductei (aproximativ 20 km) numai pentru golirea și umplerea magistralei este nevoie de o perioadă de aproximativ 12 ore. In această situație abonații afectați vor avea apă la robinete la presiuni normale mâine dimineață – 22 ianuarie 2019, în jurul orei 10.00.

”Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si realuarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.”, a precizat Biroul de presă al RAJA Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!