Connect with us

Stiri

Avarie RAJA. Fără apă potabilă în localitatea Cumpăna

Publicat

la

În cursul acestei seri, în jurul orei 19.50, transformatorul care asigură necesarul de energie electrică Complexului de Pompare-Înmagazinare Constanța Sud a înregistrat o avarie.  Prin urmare, pompele de la nivelul stației nu au mai putut funcționa, fiind afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Cumpăna.

În prezent, echipele RAJA S.A. execută lucrări de punere în funcțiune a unui grup generator, urmând ca furnizarea apei să fie reluată în jurul orei 22.30.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează reprezentanții Biroului de comunicare.

Comments

comments

Stiri

Avarie RAJA. Fără apă în zona CET din municipiul Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Reprezentanții RAJA SA au anunțat, în cursul acestei seri, că nu este apă potabilă în zona cartierului CET din municipiul Constanța.

În momentul decopertării zonei s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson de aproximativ 5 metri din conducta de alimentare stradală precum și înlocuirea întregului branșament avariat de la nivelul blocului AV 41 de pe aleea Pelicanului din municipiul Constanța.

Echipele de intervenție care sunt la fața locului lucrează încontinuu pentru remedierea avariei de la primele ore ale dimineții. Lucrarea este îngreunată și de faptul că, pe anumite zone săpătura s-a executat manual deoarece s-au identificat cabluri electrice care au impus precauție în executarea operațiunilor.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă și estimăm că în jurul orei 21.00 se va relua furnizarea apei potabile  către consumatorii din cartierul CET, aleea Pelicanului, Egretei cu străzile adiacente, precum și celor arondați punctelor termice 207, 211.”, precizează reprezentanții Biroului de Comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Atenție, luni se oprește apa în localitatea Băneasa

Publicat

la data de

Scris de

Luni, 30 mai, se vor executa lucrări de conectare a sistemului centralizat de alimentare cu apă din localitatea Băneasa– județul Constanța, la noua Stație de Tratare apă potabilă, realizată cu fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Astfel, în intervalul orar 10.00 – 16.00, se va sista furnizarea apei în întreaga localitate.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL13 – Surse de apă și aducțiuni, Stație de tratare, Stații de clorare etc., în valoare totală de peste 46 milioane lei cu TVA.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”,au precizat reprezentanții Biroului de Comunicare.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

(FOTO) Iată cum decurg lucrările de modernizare demarate de RAJA Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Lucrările de modernizare demarate în cursul nopții trecute la Stația de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța decurg conform programului.

Pentru executarea acestora au fost deschise 6 puncte de lucru la care au acționat 9 echipe de intervenție. Acestea, dotate cu toate utilajele necesare, au lucrat la foc continuu pentru respectarea graficului și a termenelor de finalizare a lucrărilor planificate.

Concomitent,  alte 5 echipe au acționat la nivelul rețelelor de distribuție din municipiul Constanța, în 5 puncte de lucru. Aici au fost montate dispozitive de măsurare și reglare a presiunii, dar și vane pentru sectorizarea sistemului, armături și instalații de aerisire a conductelor, necesare pentru evitarea producerii unor avarii.

Biroul de comunicare al RAJA a pus la dispoziție mai multe fotografii realizate în timpul lucrărilor executate în cursul nopții trecute, dar și în această dimineață.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: