Connect with us

Actual

Avarie RAJA pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Vezi ce locuitori nu au apă potabilă

Published

on

În cursul nopții de 11 spre 12 februarie, conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 300 mm, de la intersecția Șos. Mangaliei cu str. Dr. A.S. Marcovici din municipiul Constanța a suferit o avarie majoră care a necesitat o intervenție imediată.

Pentru executarea lucrărilor a fost necesară întreruperea furnizării apei potabile până în jurul orei 14.00, astăzi – 12 februarie. Sunt afectați consumatorii din zona delimitată de Șos Mangaliei (Gara CFR) – Caraiman – 1 Mai – Șos. Mangaliei, în cartierele KM 4 și 4-5, precum și cei arondați punctelor termice 154 și 155.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, echipele au blocat în zona intersecției 2 benzi de circulație pe sensul de mers către Abator, pe o lungime de aproximativ 50 m, zona fiind împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze consumatorilor afectați de lipsa apei, dar și participanților la trafic din zona avariei și asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea situației într-un timp cât mai scurt.”, au precizat reprezentanții Biroului de Comunicare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!