Connect with us

Politica

Aviz negativ în CSM pentru revocarea procurorului general Augustin Lazăr

Published

on

Secţia pentru procurori a CSM a avizat negativ, luni, propunerea ministrului Justiţiei de revocare a procurorului general Augustin Lazăr.

Avizul negativ a fost decis cu cinci voturi ”pentru” şi un vot ”împotrivă”.

Ministrul Justiţiei a precizat, însă, că procedura de revocare îşi va urma cursul, indiferent de decizia CSM.

Şi în cazul şefei DNA Laura Codruţa Kovesi, avizul a fost negativ, ceea ce nu l-a împiedicat pe ministrul Justiţiei Tudorel Toader să trimită mai departe, preşedintelui Klaus Iohannis, propunerea de revocare a acesteia.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!