Connect with us

Actual

Rănit în timp ce se plimba cu bicicleta PE PISTA special amenajată .. de maşina lui Ianis Hagi

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul serii trecute, vă informam că, în imediata vecinătate a Sălii Sporturilor din Constanţa, a avut loc un accident rutier în care fusese implicat un biciclist. Nu ştiam foarte multe informaţii în acel moment, doar că tânărul lovit de maşină fusese transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean.

Astăzi, potrivit unui comunicat remis de către biroul de presă al IPJ Constanţa, putem să vă spunem că şoferul vinovat are 29 de ani şi este din municipiu. El conducea un autoturism BMW pe b-dul Tomis. În momentul în care a ajuns pe aleea de acces, în parcarea Sălii Sporturilor nu s-a asigurat şi a intrat în plin în bicicistul de 22 de ani, care circula pe pista de biciclete.

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal.

Update: Ulterior, am aflat că autoturismul care a produs accidentul aparţine fotbalistului Ianis Hagi, nimeni altul decât fiul lui Gică Hagi. Este vorba despre un BMW cu numărul de înmatriculare B-90-VHK. Cu toate acestea, poliţiştii au declaraţia oficială a vărului său, George Fulina, care a precizat că era singur în maşină în momentul producerii impactului. Din câte se pare, şi bărbatul rănit a fost deja audiat şi nu ştim să fi declarat că a fost lovit de Ianis.

Potrivit persoanelor apropiate clubului FC Viitorul, cu toate că autoturismul îi aparţine lui Ianis Hagi, este întotdeauna condus de către Fulina.

Reprezentanţi ai poliţiei Constanţa ne-au declarat că poliţiştii nu fac săpături în astfel de situaţii şi nu verifică informaţiile venite din stânga şi din dreapta fără a avea şi susţinere. Tot ei au precizat că dacă există martori care au asistat la accident şi ştiu cu certitudine cum au stat lucrurile pot sesiza organele de Poliţie. Oricum, va demara acţiunea de cercetare a vătămării corporale, se vor lua declaraţii, vor avea loc audieri aşa că, până la final se va şti cu certitudine cum s-au derulat lucrurile.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Accident rutier cu 4 mașini implicate, pe podul de la Medgidia! Sunt 3 victime

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, pe podul din localitatea Medgidia a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate patru autoturisme. La fața locului s-au deplasat rapid echipaje de intervenție pentru a acorda primul ajutor.

Potrivit serviciului de Ambulanță, în urma acestui accident au fost rănite trei persoane, respectiv: – un copil de 8 ani care are traumatism al membrului superior și inferior, un adult cu traumatism cranio cerebral și un altul cu traumatism cranio facial. Toți trei au fost transportați de urgență la spital.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța: A accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni și a părăsit locul faptei

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, la ora 12.25, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din Constanţa, dinspre strada Mihai Viteazu către strada I.G.Duca, pe banda nr. 2.

La marcajul pietonal din zona intersecţiei cu strada Sabinelor, a surprins şi accidentat uşor un pieton, de 44 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.

După producerea accidentului,  șoferul a plecat de la faţa locului fără încuvinţarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior în trafic, în jurul orelor 13:05 pe str. Radu Calomfirescu. Nr. 17, de către o patrulă a Secţiei 1 Poliţie Constanţa.

La ora actuală, bărbatul este audiat de către polițiști.  În momentul producerii evenimentului rutier, șoferul – care deține permis de conducere – nu era băut.

Foto: Arhivă

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Iată ce puteți face la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

 

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este una din cele mai atractive destinații de petrecere a timpului liber din Constanța. În intervalul 1 octombrie 2018 – 30 aprilie 2019, există un tarif comun de acces la Delfinariu, Microrezervație și Păsări Exotice și este următorul:

Adulți: 12 lei

Elevi/Studenți: 3 lei

Copii până la 7 ani: gratuit

Tarif de acces la reprezentațiile cu Lei de mare

Adulți: 20 lei
Copii (7-13 ani inclusiv): 5 lei
Copii până la 7 ani: gratuit

Tarif de acces la Acvariu: 

Adulți: 8 lei

Elevi/studenți: 2 lei

Copii până la 7 ani: gratuit

Tarif de acces la Planetariu:

Adulți: 4 lei

Elevi/studenți: 1 leu

Copiii sub 7 ani nu au acces

IATĂ PROGRAMUL DE FUNCȚIONARE DIN ACEASTĂ PERIOADĂ:

Programul de vizitare al Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța din blvd. Mamaia nr. 255 este urmatorul:
Program de vizitare luni – duminică între orele 09:00 – 17:00
Program emitere taxa acces luni – duminică între orele 09:00 – 16:30
Incepand cu data de 01.10.2018 programul de vizitare al sectiei Acvariu va fi următorul:
Program de vizitare luni – duminica între orele 09:30 – 16:30
Durata unei reprezentații la Delfinariu, Planetariu și Leii de mare durează aproximativ 20 de minute.

PROGRAMUL REPREZENTAȚIILOR ȘI DEMONSTRAȚIILOR

Delfinariu: Luni-Duminică: 11.00 și 15.00

Leii de mare: Luni-Duminică: 11.30 și 15.30

Planetariu: Luni-Duminică: 10:15, 11:45, 13:00, 14:15

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: