Connect with us

Actual

Bărbat cu permisul suspendat, prins la volan de polițiștii din Cernavodă

Published

on

Polițiștii din Cernavodă au surprins ieri la volanul unui autoturism un bărbat care avea permisul de conducere suspendat. Pe numele acestui a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medgidiei din orașul Cernavodă, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement