Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Bărbat din Constanța, dispărut fără urmă. Dacă l-ați văzut, sunați la 112

Published

on

tiberiu pricope

În urmă cu mai bine de o lună și jumătate, polițiștii constănțeni au fost anunțați de dispariția lui Tiberiu Pricope, în vârstă de 46 de ani.

Acesta lucra ca bucătar pe raza localității Eforie și se pare că a dispărut în jurul datei de 15 august. Însă anunțul dispariției sale a fost făcut de-abia după o lună de zile.

Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța:

Miercuri 20 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitului Tiberiu Pricope, de 46 de ani, din municipiul Constanța. La data de 15 septembrie a.c., acesta a plecat în mod voluntar, de la domiciliu, fără a reveni până în prezent. Bărbatul are 1,60 m înălțime, 60 de kilograme, păr șaten. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la data plecării.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions