Connect with us

Actual

Bărbat din județul Constanța, dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori

Published

on

La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au oprit, pentru control, o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Gârliciu.

În urma verificărilor, în vehicul a fost identificată o cantitate de 2,5 metri cubi de material lemnos (plop), despre care există indicii că ar fi fost tăiat ilegal. Materialul lemnos a fost predat Ocolului Silvic Hârșova.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, informează IPJ Constanța.

foto: g4media.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!