Connect with us

Actual

Bărbat din Mangalia, reținut pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție

Published

on

Un bărbat din Mangalia a fost reținut de polițiști sub acuzația comiterii infracțiunii de violență în familie. Deși exista un ordin de protecție provizoriu împotriva sa, el l-a încălcat, motiv pentru care a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Oficial din partea IPJ Constanța:

La data de 4 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 44 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul acesteia, de 54 de ani, bărbatul ar fi agresat-o fizic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se faptul că există un risc iminent asupra vieții și integrității femeii, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de soția sa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La aceeași dată, respectiv la data de 5 decembrie a.c., bărbatul a încălcat, de 2 ori, ordinul de protecție provizoriu împotriva sa, în sensul că s-a deplasat la domiciliul conjugal, unde se afla soția sa.

În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

În cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbatul în cauză pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!