Connect with us

Actual

Bărbat din Mihail Kogălniceanu, REȚINUT pentru furt dintr-un autoturism

Published

on

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat, furt calificat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conduce, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 31 ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în noaptea de 19/20 februarie a.c., acesta ar fi sustras un autoturism, cu ajutorul unor chei pe care le-ar fi luat din interiorul unui alt autoturism, ambele vehicule parcate pe aceeași stradă din municipiul Constanța.

Bunul sustras, în valoare de aproximativ 13.000 de euro, a fost recuperat și înapoiat părții vătămate.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar fi condus autoturismul sustras, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 22 februarie, a fost prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!