Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Bărbat prins în timp ce conducea pe Autostrada Soarelui cu viteza de 187 km/h

Published

on

Astăzi, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au depistat un bărbat, care circula pe Autostrada A2, la km 139, cu viteza de 187 km/h. Totodată, bărbatul a adoptat un comportament agresiv față de autovehiculul care circula în fața sa, prin folosirea repetată a semnalelor luminoase, de natură a obliga, în mod nejustificat, conducătorul auto din fața sa să elibereze banda de circulație.

Bărbatul a fost oprit de polițiști și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.885 de lei, precum și măsura complementară de reținere, în vederea suspendării, a permisului de conducere pentru 120 de zile (90 de zile pentru depășirea limitei de viteză și 30 de zile pentru conducere agresivă).

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions