Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Bărbat prins pe autostrada A2 cu permis de conducere fals

Published

on

În ultimele 2 zile, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au acționat pe toate segmentele de autostradă din țară, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 301 sancțiuni contravenționale, dintre care 115 pentru viteză, 48 pentru centură, 6 pentru defecțiuni și 6 pentru lipsă ITP.

Potrivit reprezentanților Poliției Române, au fost aplicate 2 sancțiuni la O.G. nr. 37/2007, privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora, 9 pentru circulația sau oprirea pe banda de urgență și 3 pentru alcool.

Polițiștii au reținut 20 de permise de conducere, dintre care 10 pentru viteză, 3 pentru alcool, 2 pentru alte abateri și 5 în cazul comiterii unor infracțiuni.

De asemenea, au reținut 17 certificate de înmatriculare.

Au fost constatate 9 infracțiuni, dintre care 4 de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, 3 de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, 1 de fals în înscrisuri sub semnătură privată și 1 de uz de fals.

Exemplu:

La data de 12 iunie 2022, ora 11:45, a fost depistat, pe autostrada A2, la km 88, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără să posede permis de conducere, pentru nici o categorie.

La controlul documentelor, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere ce s-a dovedit a fi fals.

În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Acțiunile de pe autostrăzi sunt în derulare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions