Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Bărbat sechestrat într-o anexă a unei locuințe din Eforie Sud. Au intervenit polițiștii

Published

on

Un bărbat a fost sechestrat într-o anexă a unei locuințe din localitatea Eforie Sud. În acest caz, polițiștii anchetează o femeie.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 19 iunie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, de 73 de ani, ar fi ținut împotriva voinței sale într-o anexă din curtea unei rude, din localitatea Eforie Sud.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul nu prezenta urme de violență.

Acesta a fost preluat de către polițiști și internat cu acordul său într-un centru pentru bătrâni.

În cauză, o femeie, de 49 de ani a fost condusă la sediul poliției pentru audieri, totodată, fiind înștiințați reprezentanții DGASPC Constanța și cei ai Compartimentului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Comunei Tuzla.

Cercetările sunt efectuate în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions