Connect with us

Actual

Bărbați din Cernavodă, ARESTAȚI pentru trafic de cocaină

Published

on

La data de 2 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Cernavodă, la locuințele unor bărbați bănuiți de trafic de droguri de mare risc (cocaină).

Cei 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 42 de ani, au fost conduși la audieri, iar, în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au dispus reţinerea acestora, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 3 iunie a.c., bărbații au fost prezentați instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de 2 dintre aceștia, iar față de cel de-al treilea bărbat, a fost luată măsura arestului la domiciliu.

Acțiunea a  beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement