Connect with us

Actual

Bărbați din județul Constanța, prinși în timp ce încercau să dezmembreze un stâlp de înaltă tensiune

Published

on

În cursul zilei de ieri, 10 mai, trei bărbați din județul Constanța au fost depistați în timp ce încercau să dezmembreze un stâlp de înaltă tensiune.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat, în flagrant delict, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, în timp ce dezmembrau un stâlp de înaltă tensiune aparținând unei rețele a furnizorului de energie electrică, în prezent dezafectată.

Din investigațiile efectuate, pe drumul agricol care face legătura între localitățile Rasova și Hațeg, a fost identificată o autoutilitară, în interiorul căreia au fost descoperite mai multe bucăți metalice, care proveneau de la stâlpul de înaltă tensiune, precum și mai multe instrumente folosite pentru secționarea pilonilor și a stâlpului.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 100.000 de lei. Cantitatea de fier descoperită a fost predată părții vătămate.

Advertisement

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La activități au participat și polițiști ai Secției 8 Rurală Băneasa.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement