Conecteaza-te cu noi

Actual

Bărbați din județul Constanța, sancționați pentru deținerea de detectoare de metale

Published

on

detector de metale

Doi bărbați din  județul Constanța au fost prinși cu detectoare de metale, deși nu aveau autorizație în acest sens. Amândoi au fost sancționați, iar aparatele au fost confiscate de autorități.

La data de 14 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Patrimoniu Cultural Național au identificat un bărbat, de 72 de ani, care deținea un detector de metale fără a fi autorizat.

Bărbatul a fost sancționat potrivit O.G. 43/2000, iar detectorul de metale a fost confiscat.

Tot ieri,  polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Patrimoniu Cultural Național au identificat un bărbat, de 39 de ani, care deținea un detector de metale fără a fi autorizat.

Advertisement

Bărbatul a fost sancționat potrivit O.G. 43/2000, iar detectorul de metale a fost confiscat.

Cei doi bărbați sunt din municipiul Constanța, respectiv comuna Independența.

Sursa: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions