Connect with us

Politica

Bătălia pentru Primăria Hârșova! Cine va ajunge primar în 2020? Aglomerație pe stânga!

Tatian Iorga

Publicat

la

Alegerile prezidențiale bat la ușă, însă, cei mai mulți politicieni au mintea la alegerile locale, care sunt programate în luna iunie a anului viitor. În această perioadă, partidele politice își fac tot felul de calcule, sondaje și poartă negocieri intense cu potențialii candidați. La Hârșova, un oraș care este dezvoltat mai mult pe hârtie decât în realitate, bătălia se anunță a fi dură, în condițiile în care trei foști și actuali primari ai localității, Viorel Ionescu, Tudorel Nădrag și Ionel Chiriță, au în intenție de a câștiga Primăria în 2020. Interesant este că, deși nu se află într-o perioadă tocmai favorabilă, PSD pare să fie un magnet pentru politicieni, care se luptă pentru postura de candidat din partea social democraților. Unul dintre cei care transpiră pentru a candida din partea PSD este fostul primar Tudorel Nădrag, președintele Organizația locală a PSD. Acesta se autointitulează deja drept candidat din partea PSD și încearcă să recâștige postul pe care l-a pierdut în 2016. Acesta și-a pus semnătura în calitate de „candidat pentru funcția de primar al orașului Hârșova“ pe o invitație adresată locuitorilor orașului, care au fost chemați în 6 decembrie la o acțiune electorală. Contactat telefonic de Ordinea.ro, Nădrag a negat cu nonșalanță faptul că și-a pus semnătura pe un astfel de document în calitate de candidat. Însă, invitația care a fost pusă în toate cutiile poștale din localitate demonstrează cu totul altceva. În schimb, Nădrag spune că pe el îl oprește multă lume pe stradă și îl roagă să candideze la funcția de primar. Fostul edil a mai spus că merge cu fruntea sus și că nu a stat niciodată la mâna Primăriei. Cu toate că spune că este neprihănit, presa dobrogeană a relatat mai multe afacere cu iz penal derulate în vremea când Nădrag conducea Primăria. Într-un articol publicat pe dezvaluiri.ro, SC Ticoterm SRL, care îl are ca asociat unic și administrator pe Nădrag Titu Constantin, fiul lui Tudor Nădrag, primarul orașului Hârșova în perioada 2008-2016, a facturat servicii de execuție și montaj jaluzele verticale, montaj tâmplărie PVC și executarea unor reparații la o creșă de copii.

Mai multe despre afacerile familiei Nădrag cu Primăria puteți citi aici: https://www.dezvaluiri.ro/fosta-conducere-a-primariei-harsova-afaceri-in-familie-100-000-lei-din-buget-catre-firmele-familiilor-nadrag-si-bratianu/

La fel de tenebroasă este și activitatea politică a lui Nădrag. Acestuia i se poate pune cu ușurință ștampila de „traseist politic“, în condițiile în  are s-a plimbat pe la nu mai puțin de trei partide. Tudorel Nădrag și-a început aventura politică la PRM, iar apoi s-a mutat la PDL, partid pe listele căruia a candidat în 2008 la funcția de primar, iar apoi a schimbat brusc macazul spre PSD, partid din care face parte și în prezent. În urmă cu aproximativ în an a circulat o informație potrivit căreia Tudorel Nădrag ar fi fost tentat să schimbe din nou tabăra politică și să se mute la ADER, partid înființat de Neculai Onțanu, fostul primar al Sectorului 2 al Capitalei. Imediat, conducerea filialei Partidului Social Democrat Hârșova a reacționat și a dezmințit informațiile.

Ionescu de la ALDE se autopropune candidat al PSD

Un alt personaj politic care încearcă clanța de la ușa PSD este actualul primar al orașului Hârșova, Viorel Ionescu, zis și ”primarul Colgate” sau „primarul care vrea să mănânce ficații“, după prestația sa din cadrul ultimului episod al serialului de investigații ”Județe la stăpân” de la Pro Tv, difuzat duminică, 13 octombrie a.c.. Pro Tv l-a făcut cunoscut întregii țări, ca un edil incapabil să termine proiectele începute, care a făcut învârteli bizare cu banii publici, dar mai ales ca un personaj de un cinism cu totul remarcabil. Membru al ALDE, mandatul lui Viorel Ionescu a fost marcat de numeroase controverse și decizii cel puțin ciudate. Poate că cele mai ciudate și, totodată, controversate decizii ale lui Ionescu au fost luate la numai trei luni de la preluarea mandatului. Aceasta a fost acuzat, atunci, de fostul viceprimar Ionel Dia, că a numit o coafeză ca manager al Spitalului si o ospătăriță pe postul de administrator al creșei, din localitate. În replică, primarul a susținut atunci managerul de spital are studii de specialitate, iar administratorul creșei a obținut funcția prin concurs legal.

Potrivit emisiunii „România, te iubesc!“ “Județe la stăpân” difuzată pe PRO TV, Viorel Ionescu ar fi în vizorul DNA cu mai multe fapte. Printre acestea se numără și faptul că Primăria Hârșova ar fi atribuit către două firme Hercinic și Siluan Proiect, care ar aparține preotului Mădălin Iscru din Tulcea, prin încredințare directă nu mai puțin de 17 contracte. De la studii de fezabilitate, la proiecte tehnice sau execuții pentru asfaltare, canalizare, școli sau piețe agroalimentare. Toate ar fi acum în vizorul DNA, notează PRO TV.

„Pe 9 iunie 2017, în doar două minute, Primăria Hârșova a dat șase contracte firmei Siluan Proiect. Trei studii de fezabilitate și trei proiecte tehnice pentru reabilitarea unor unități de învățământ. Două săptămâni mai târziu Siluan Proiect primește și execuția celor trei școli. Toate au fost atribuite înainte de finalizarea proiectelor tehnice din care ar fi trebuit să rezulte prețul corect al execuției“, arată sursa citată.

Dincolo de deciziile mai mult sau mai puțin controversate, actualul nu concepe să nu candideze la un nou mandat.

„Având în vedere că am proiecte importante începute, printre care se numără racordarea orașului la rețeaua de gaze, și având în vedere că nu știu cine ar veni în locul meu, și dacă ar veni ce ar putea face, da, voi candida. Mă obligă datoria față de oraș ca să continui datoria mea față de oraș. În ceea ce privește partidul din partea căruia voi candida, în prezent sunt membru ALDE, dar mai sunt opt luni până la alegeri, vom vedea“, a declarat Ionescu pentru Ordinea.ro.

Întrebat dacă nu exclude candidatura din partea altui partid, în special din partea PSD așa după cum se zvonește, primarul din Hârșova a afirmat că este prematur o astfel de discuție în acest moment, însă nu a negat o astfel de ipoteză. Asta se traduce prin faptul că actualul edil din Hârșova joacă la mai multe capete și așteaptă să vadă de unde trage cartea câștigătoare.

„Cei de la PSD spun că sunt neserios pentru că am discutat cu cei de la PNL, cei de la PNL spun că sunt cu cei de la PSD. Eu sunt ALDE momentan. Dar, eu am un principiu de bază. Eu ajut pe cine mă ajută“, a spus Ionescu.

Întrebat, de asemenea, pe cine crede că va avea adversar în campania electorală la alegerile locale, Ionescu a spus că are adversari atât la vedere, cât și din umbră, pentru că „nu au demnitatea de a veni și să se declare“.

„În momentul de față am văzut că domnul Nădrag (Tudorel Nădrag, n.r.) a avut o întâlnire duminică, 6 octombrie, și a trimis, în stil comunist, fițuici prin toate scările și în care s-a semnat candidat la Primăria Hârșova; domnul Ionel Chiriță am văzut că pe Facebook, dacă majoritatea va dori, va candida, cum vedem a cui majoritate și cum va putea el să cuantifice această majoritate. Mai bine să fie bărbat și să spună că vrea să candideze, punct. Dar el ne aduce aminte când s-a retras în turul doi. Cam are o teamă așa de eșec și preferă să o arunce așa în dodii. Și ar mai fi Ionel Dia. Acesta ar vrea să candideze, sau măcar în tandem cu Nădrag din partea PSD, drept dovadă că participă activ la activități politice din partea PSD, pentru că a fost la întâlnirea de duminică, 6 octombrie. Domnul Tudorel Gurgu a zis că idolului în viață este Valentin Vrabie de la Medgidia și vrea de la primar de comună (Ciobanu, n.r.) vrea să ajungă primar de oraș. Și, iacătă, PSD are în momentul de față cel puțin trei candidați. Eu sunt deja pe lângă. Dar, potrivit proverbului, e posibil să se bată trei și să vină al patrulea. Apoi, pe plan local mai avem un posibil candidat în persoana fostei președintă a Judecătoriei Mariana Pelelungă, care ar vrea să candideze fie din partea ADER sau Pro România. În ceea ce privește, din partea USR am văzut un domn Roșca…Fiecare e liber să candideze“, a notat Viorel Ionescu.

Și în cazul lui Ionescu putem vorbi de traseism politic, în condițiile în care acesta a trecut până în prezent pe la PNL – PC – ALDE. PSD ar fi a patra stație politică pentru actualul edil din Hârșova.

Gurgu de la Ciobanu se mută la Hârșova?

La bursa zvonurilor că la ușa PSD ar bate atât fostul viceprimar din partea PNL Ionel Dia, cât și actualul edil al comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu (PSD), Unitate Teritorial Administrativă care se află la numai cinci kilometri de Hârșova. Despre acesta din urmă se spune că nu degeaba s-a străduit să o aducă la Ciobanu pe însăși Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Pentru a impresiona baronii PSD, Gurgu a organizat, joi seara, un mega-miting. Așa după cum a spus primarul din Hârșova, Viorel Ionescu, toate aceste eforturi ale lui Gurgu ar fi fost făcute doar pentru a-l impresiona pe președintele Organizației Județene Constanța a PSD, Felix Stroe, iar acesta să-l desemneze drept candidat din partea PSD la funcția de primar al orașului Hârșova. Ordinea.ro a încercat să-l contacteze telefonic pe Gurgu pentru comenta zvonurile, însă acesta nu a răspuns la telefon. În ceea ce-l privește pe Ionel Dia, se zvonește că ar urma să facă echipă, din postura de viceprimar, cu viitorul candidat la funcția de primar al orașului Hârșova Tudorel Nădrag/Viorel Ionescu/Tudorel Gurgu. Contactat telefonic de Ordinea.ro, Ionel Dia a declarat că 100% nu dorește să candideze la funcția de primar al orașului Hârșova.

Un fost magistrat, printre aspiranții la funcția de primar

Printre cei care doresc să candideze la funcția de primar al orașului Hârșova se numără și fosta șefă a Judecătoriei Hârșova, Mariana Pelelungă. Aceasta a anunțat încă de anul trecut că va candida pentru funcția de primar al orașului Hârșova la alegerile locale din 2020. Anunțul a vinit în contextul în care Mariana Pelelungă a câștigat, în 27 decembrie 2018, la completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție, contestația depusă împotriva deciziei CSM de sancționare disciplinară din 19 decembrie 2017. Vorbim aici de o sancțiune care, în mod paradoxal, are legătură cu actualul primar din Hârșova, Viorel Ionescu.

”Spre informarea celor care au urmărit evoluția evenimentelor, plângerea primarului Ionescu Viorel si a avocatului Maereanu (nasul lui Stancu Lucian, cumnatul primarului) impotriva mea prin care, inițial, fusesem sanctionata cu reducerea salariului cu 10% pe 3 luni, a fost anulată de Înaltă Curte de Creație și Justiție” – a scris Mariana Pelelungă pe Facebook.

Contactată telefonic, Mariana Pelelungă a declarat pentru Ordinea.Ro că primarul Ionescu și avocatul Măereanu, ultimul acționând ca reprezentant convențional al unui alt politician local, au formulat plângeri împotriva sa la Inspecția Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii, în data de 27 mai 2017. Ionescu ar fi susținut în plângerea sa că Mariana Pelelungă, exercitând calitatea de președinte al Biroului Electoral de Circumscripție Hârșova la alegerile locale din luna iunie 2016, ar fi manifestat simpatie pentru Partidul Social Democrat, fiind îmbrăcată în haine roșii. De asemenea, președinta Judecătoriei a fost reclamată pentru diverse aspecte legate de activitatea soțului ei, unele vechi de zece ani de zile, dar și pentru faptul că ar fi refuzat să se abțină de la judecarea unui dosar penal. Cu alte cuvinte, cei doi reclamanți au scormonit în trecutul magistratului, miza probabilă fiind aceea de a fi îndepărtată din funcție, pentru a nu mai prinde cumva șefia biroului electoral la alegerile locale din 2020. Pelelungă spune că nu a manifestat niciun fel de simpatie pentru PSD sau pentru un alt partid politic, iar hainele roșii erau de fapt corai, aceasta fiind o nuanță pe care o îndrăgește. Mariana Pelelungă a declarat, recent, pentru Ordinea.ro că ea va candida din partea partidului lui Neculai Onțanu, ADER. Ea a mai spus că, până în prezent, nu a făcut politică și nu a făcut parte din niciun partid.

Chiriță (PNL) candidează „cu delegație de la cetățeni“

Un alt potențial candidat la funcția de primar al orașului Hârșova este Ionel Chiriţă, preşedinte executiv al Asociaţiei Oraşelor din România și președintele organizației locale a PNL. Fost primar al orașului Hârșova în perioada 2000 – 2008, Chiriță este un liberal convins și spune că este singura formațiune din care a făcut și va face parte. În ceea ce privește posibila sa candidatură, acesta spune că decizia va fi mai mult a hârşovenilor.

„Voi candida în alegerile locale de anul viitor, dacă majoritatea îmi va spune că aceasta este soluţia să punem capăt incompetenţei, greşelilor, abuzurilor şi, mai ales, infracţiunilor sărvârşite de administrația locală sub coordonarea lui Nădrag şi Ionescu, liderii „Combinaţiei toxice locale PSD-ALDE”, faţă de care mă delimitez total. Hârşovenii – liberali, pesedişti, aldişti sau de alte culori politice, cât şi cei care nu sunt angajaţi politic  – au toţi probleme comune, generate de lipsuri, griji, dificultăţi şi au speranţe, având nevoie de lideri politici naţionali şi locali care să îi ajute, să îi respecte şi să le ofere o perspectivă. Toți au nevoie de un edil competent, care să îi ajute și să îi respecte“, a punctat Chiriță.

Liberalul a spus că a revenit în viaţa publică, prin asumarea preluării conducerii organizaţiei locale a PNL, când a constatat că actualul primar conducea, direct sau prin interpuși, cele trei partide care contau în Hârşova: ALDE, PSD și PNL.

„Am revenit în viaţa oraşului cu o atitudine de cetăţean activ, propunând soluţii pentru a face din Hârşova un oraş atractiv pentru întreprinzători, cei care pot crea locuri de muncă, hotărât să lupt pentru deschidere şi transparenţă, pentru realizarea proiectelor abandonate sau anulate de Nădrag, cărora actualul primar refuză să le acorde atenţia necesară, cât şi pentru realizarea altora de care hârșovenii au nevoie. Trebuie să trecem reconstruim oraşul şi să le dem încredere hârşovenilor începând cu informarea acestora privind greşelile, abuzurile şi mai ales a infracţiunile sărvârşite în activitatea administaţiei publice locale. Iubesc Hârşova şi voi lupta ca locuitorii săi să fie respectaţi de autorităţile locale care trebuie să fie preocupate de dezvoltarea oraşului, atente la problemele tuturor cetăţenilor şi să vină cu proiectele și programe care să reprezinte nevoi reale, prioritare pentru cetăţeni şi făcute cu costuri acceptabile. Oraşul nostru poate redeveni curat şi plin de flori, liniştit şi sigur, putând să asigure generaţiilor care ne vor urma posibilitatea de a se bucura de condiţii pentru o viaţă mai bună şi dându-le încrederea că vor avea pentru ce să rămână în oraş sau, celor plecaţi, de ce să se întoarcă“, a declarat Chiriță pentru Ordinea.ro.

Rezumând situația politică de la Hârșova, putem spune că zona cea mai aglomerată pe partea stângă, în timp ce pe dreapta se prefigurează, până în prezent doar un singur candidat, cel al PNL. Nu trebuie neglijat și faptul că în cărțile pentru Primăria Hârșova va intra, cu șanse reale, și USR, partid care va avea un cuvânt greu de spus în ecuația alegerilor locale din 2020.

 

Comments

comments

Politica

Ionel Dia, candidat la funcția de consilier local PSD: ”Facem din Hârșova casa noastră”

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ionel Dia, candidat din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de consilier al orașului Hârșova, a adresat tuturor locuitorilor un mesaj prin care le-a cerut să iasă la vot, deoarece votul fiecăruia poate fi decisiv. De asemenea, în câteva cuvinte, el le-a transmis alegătorilor să participe în număr cât mai mare la vot.

Iată mesajul lui Ionel Dia.

”Dragi hârșoveni,

Mă adresez vouă, tuturor celor care mă cunosc, rude, prieteni, simple cunoștințe, colaboratori, oameni care iubesc Hârșova cu adevărat,

Dacă și voi v-ați săturat de acest regim clientelar impus în ultimii patru ani de clanul Ionescu, un regim în care persoane din anturajul primarului ocupa funcții importante în administrația publică locală, fără a avea o pregătire corespunzătoare, un regim în care susținătorii acestuia se înfruptă din banul public, sfidând de-a dreptul bunul simț, în timp ce oamenii simpli din oraș abia își pot asigura traiul zilnic,

Dacă v-ați săturat de un primar care timp de patru ani a promovat ura și dezbinarea în rândul cetățenilor acestui oraș, făcându-i să se teamă unii de alții că vor fi “turnați” și-și vor pierde locul de munca, afacerea,

Dacă v-ați săturat ca banul public să fie irosit pe proiecte care nu folosesc nimănui, în timp ce necesitățile cu adevărat importante pentru noi toți sunt cu totul altele,

Dacă vă doriți un viitor mai bun pentru voi și pentru copiii și nepoții voștri,

Veniți alături de noi, tinerii adunați în jurul domnului Tudor Nădrag, și ajutați-ne să punem capăt acestor lucruri!

Facem din Hârșova casa noastră, a tuturor! Să facem din Hârșova o familie!

Veniți duminică la vot! Votul fiecăruia dintre dumneavoastra poate fi decisiv!

Hârșova nu este numai a lor. Este a noastră, a tuturor hârșovenilor!”, a precizat Ionel Dia.

 

Material comandat de Partidul Social Democrat  filiala Constanta,

Executat de Asociația Puterea Civică – www.ordinea.ro 

CUI mandatar financiar coordonator 21200019

 

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Tudor Nădrag (PSD), mesaj pentru locuitorii din Hârșova: ”Nu vă fie teamă să vă exprimați liber public!”

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Tudor Nădrag, candidat din partea Partidului Social Democrat pentru Primăria orașului Hârșova a adresat astăzi, în ultima zi de campanie electorală, câteva cuvinte de mulțumire tuturor celor ce i-au fost alături.  De asemenea, a ținut să le spună alegătorilor din Hârșova să nu le fie teamă și să iasă la vot în număr cât mai mare.

Iată mesajul lui Tudor Nădrag:

”Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru faptul că mi-ați fost alături în această campanie și să vă îndemn să vă prezentați duminică la urne! Mergeți la vot și votați pentru un oraș care trebuie să se dezvolte! Știți ce plan de măsuri avem. Sunt 41 de puncte realizabile, care trebuie demarate rapid.

Nu vă fie teamă să vă exprimați liber. Votul este garantat prin Constituția României!

Instaurarea terorii și a șantajului, așa cum se întâmplă, din păcate, în orașul nostru, nu poate decât să îngrădească drepturile oamenilor. Nu poate decât să vă creeze teamă să călcați pragul primăriei. Este trist și totodată îngrijorător faptul că, folosind funcția poți tria o mână de oameni dintr-o comunitate atât de mică, în funcție de interesele proprii și de opțiunea de vot.

Nu mai este o noutate că este un grup bine organizat, coagulat în jurul unui contracandidat, de care locuitorii orașului nu este străin, care desfășoară toate forțele pentru a deturna voturile OAMENILOR.

Vă rog să cugetați înainte de a permite cuiva să ÎNDRĂZNEASCĂ să vă solicite votul în schimbul unor foloase.

Nu ezitați să condamnați public acest lucru și să semnalați autorităților faptele nelegale!

Ieșiți dumincă la vot în număr cât mai mare! Aceasta este cea mai puternică armă! Vă rog, nu vă fie teamă să vă exprimați liber public!”

Material comandat de Partidul Social Democrat  filiala Constanta,

Executat de Asociația Puterea Civică – www.ordinea.ro 

CUI mandatar financiar coordonator 21200019

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Constanța. Mesajul PRO România la final de campanie electorală: „Veșnicul ”o să…” trebuie să dispară din vocabularul politicienilor“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Candidatul PRO România la Primăria Constanța, Mircea-Titus Dobre, a declarat că s-a hotărât să candideze la funcția de primar al municipiului Constanța după ce am văzut că nimeni nu vrea să modernizeze orașul. Fostul ministru al Turismului spune că au fost pierdute deja prea multe proiecte și oportunități.

„Mulți constănțeni au aflat, probabil, că la Constanța nu s-a putut face, până acum, portul turistic “Diamant”, care ar fi avut finanțare 100% de la bugetul statului, prin Master Planul pentru Turism, pe care l-am făcut în anul 2017, când am fost ministru al Turismului. Este doar unul dintre proiectele pe care Primăria Constanța le-a pierdut, doar pentru că nu s-au făcut demersurile necesare așa cum s-a întâmplat cu tot ceea ce se putea realiza in acest frumos oraș.“, a punctat Mircea Dobre.

Întrebat ce trebuie schimbat în oraș, candidatul PRO România spune că foarte multe lucruri. În primul rând, spune Dobre, trebuie schimbat un oraș rămas prin anii ’80, astfel încât să ajungem în al treilea deceniu din secolul XXI, unde ar fi trebuit să fim deja.

„Tocmai de aceea candidez: pentru că m-am săturat să văd Constanța cu trafic infernal, cu mașini parcate pe trotuar, cu haos în trafic, fără spații verzi și lăsată la mâna unora care efectiv nu vor să acceseze fonduri pentru sistematizarea orașului nostru. Dacă vom putea pune în aplicare proiectele noastre, peste 4 ani vom avea un oraș modern, european, pe care îl vor iubi atât constănțenii, cât și investitorii și turiștii. Am venit cu proiecte concrete, făcute împreună cu echipa noastră de experți, pentru că putem finanța, în următoarea perioadă tot ce e necesar pentru a transforma Constanța într-un oraș turistic de top. Avem trei axe de finanțare pe fonduri europene pe perioada de programare 2021-2027. Este vorba de axele 3 si 4 din Programul Operațional Regional. Pe Axa nr 3 se pot face proiectele de parcuri, promenadă verde, parcări subterane cu parc deasupra. 52 de milioane de euro este valoarea aproximativă a acestor proiecte. Pe Axa nr 4 intră lucrări de infrastructură, precum breteaua care leagă zona Aurel Vlaicu către Eden și lărgirea străzii Ștefăniță Vodă la patru benzi. 50-60 de mii de apartamente sunt în curs de proiectare și executie pe bulevardul Aurel Vlaicu iar acesta trebuie să sufere și el modificări, deci este nevoie de astfel de proiecte, pentru care există această sursă de finanțare. Tot pe axa 4 intră și pasajul din Km. 5. Pe axa prioritară nr. 7 se poate face proiectul NIAGA, pentru transport integrat multimodal – autogară –  gară – aeroport, cu o valoare de 20 de milioane de euro. Pentru celelalte proiecte care nu se vor putea finanța din fonduri europene, există bugetul local. Viitorul orașului Constanța depinde de votul dumneavoastră!

Fiți PRO Schimbare

Fiți PRO Constanța

Fiți PRO Romania“, a spus Dobre

Filipescu: Veșnicul ”o să…” trebuie să dispară din vocabularul politicienilor

Candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Constanța, Răzvan Filipescu, afirmă, la rândul său, că a avut parte de o campanie bogată în experiențe și a fost prezent în fiecare localitate a județului.

„Discuțiile cu cetățenii mă încurajează de fiecare dată să merg mai departe. SE CERE SCHIMBAREA! Constănțenii nu mai au răbdare și pe bună dreptate așteaptă rezultate. Vor să fie reprezentați de oameni pe care i-au întâlnit, care le cunosc problemele și care îi ascultă. Îmi doresc ca județul nostru să nu mai piardă oportunități de finanțare! Veșnicul ”o să…” trebuie să dispară din vocabularul politicienilor, trebuie să venim în fața oamenilor cu lucruri concrete, acțiuni pe care deja le-am demarat în interesul întregii comunități. Spitalul de pediatrie propus de echipa PRO România, crearea locurilor de muncă, îmbunătățirea sistemului educațional la nivelul județului, crearea de parcuri și zone de agrement, susținerea producătorilor locali, dezvoltarea infrastructurii, sunt proiecte concrete, finanțabile, realizabile și sunt responsabilitatea pe care ne-o asumăm în fața dumneavoastră pentru că știm și putem să le implementăm.

Ca reprezentant al cetățenilor ce urmează să fie ales în fruntea administrației publice județene, înțeleg că noi, cei votați, suntem cei care se pun în slujba constănțenilor, și nu invers. Ca și până acum, fiecare acțiune a mea și a echipei PRO România, va avea ca scop dezvoltarea comunității. Județul Constanța are un potențial prea mare, acces la prea multe resurse pentru a mai sta ascuns în umbra delăsării liderilor pe care i-a avut până acum. Devotamentul este valoare principală pe care o promovez în echipa mea și cred în puterea exemplului. Dați-ne șansa să vă demonstrăm cum poate evolua Constanța atunci când este condusă de oameni profesioniști cărora le pasă, care sunt PRO Constanța. Schimbarea începe cu votul dumneavoastră. Pe 27 septembrie votați poziția numărul 1 pe buletinele de vot pentru Consiliu Județean și președinția acestuia.“, a spus Filipescu.

  • Comandat de Partidul PRO România – Filiala Constanța
  • Executat de Asociația Puterea Civică – portal: ordinea.ro
  • CUI mandatar financiar coordonator: 21200010

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: