Actual

Bătălie uriaşă pentru un post în Spitalul Judeţean Constanţa

mart. 27, 2018 Maria Ionescu

Periodic, în ultima vreme, pe site-ul Spitalului Judeţean Constanţa sunt postate anunţuri de angajare care suscită interesul foarte multor persoane. În cursul lunii februarie a.c., a fost postat un anunţ de angajare pentru un post de asistent medical debutant în secţia de nefrologie şi unul pentru secţia de chirurgie plastică.

Ne-a surprins numărul foarte mare de candidaţi care s-au înscris pentru concurs. Pentru postul de asistent medical debutant la secţia de nefrologie şi-au depus dosarul de concurs nu mai puţin de 21 de persoane, iar 9 dintre ele au fost declarate admise. 8 dintre candidaţi nu au întrunit punctajul necesar pentru a continua concursul, iar 3 dintre ei nu s-au prezentat.

Rezultatele probei scrise au fost postate pe site-ul spitalului în cursul zilei de ieri. Potrivit acestora, participanţii au fost foarte bine pregătiţi dat fiind punctajul pe care l-au obţinut. Patru dintre ei au reuşit să primească peste 60 de puncte şi aici ne referim la Mustafa Aisen, Rotariu Claudia, Arbanas Ionela şi Bârsan Andreea. În ceea ce priveşte candidaţii pentru postul de asistent medical la secţia de Chirurgie plastică s-au înscris trei persoane şi toate au obţinut punctaj de trecere. Aşa că se vor prezenta la proba orală Ciobanu Cristina, David Mădălina Gabriela şi Şerban Andreea Aurora. Contestaţiile la proba scrisă se vor depune în intervalul 27-28.03, la biroul personal.

Pe data de 30 martie, cu începere de la ora 9.00 va avea loc proba interviului, în urma căreia va fi desemnat un câştigător.  Pe data de 2 aprilie vor fi afişate rezultatele, iar în zilele de 2 şi 3 aprilie se vor putea depune contestaţii. Rezultatul final va fi afişat pe data de 3 aprilie.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!