Connect with us

Actual

Baza militară Mihail Kogălniceanu. Un soldat american a leșinat în timpul discursului ministrului Vasile Dîncu

Publicat

la

Un soldat american a leșinat la baza militară Mihail Kogălniceanu în timpul ceremoniei de certificare a detașamentului Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, exact în momentul în care ministrul român al apărării, Vasile Dîncu, își susținea discursul.

Potrivit Antena 3, tânărului soldat i s-a făcut rău iar colegii l-au susținut și l-au scos din formație.

La fața locului a ajuns urgent un echipaj medical, care i-a acordat tânărului îngrijiri medicale.

Soldatul american este  în afara oricărui pericol iar starea lui este stabilă.

Totul s-a întâmplat în timpul ceremoniei certificării Detașamentului Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii care a sosit în România pentru a executa misiuni de poliție aeriană întărită.

Foto: Ziua de Constanța

Mai multe date despre ceremonie găsiți mai jos:

Mâine are loc ceremonia de certificare a detașamentului Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, la Mihail Kogălniceanu

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Portul Militar Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Mâine, 13 august, în intervalul orar 9:00 – 17:00, CT BUS pune la dispoziția publicului călător două autobuze ce vor efectua curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Cuibul Reginei (Portul Militar Constanța) și retur.

Cele 2 autobuze vor asigura transportul către și de la festivitățile prilejuite de ,,Ziua Porților Deschise în Portul Militar”.

Reamintim că mâine, în portul militar Constanța, publicul este invitat, în intervalul orar 9.00-17.00, la Ziua Porților Deschise, unde vor putea fi vizitate nave militare, un elicopter Puma Naval, expoziții de tehnică și armament, standuri cu ofertele educaționale ale instituțiilor militare de învățământ, iar pasionații de nave pot experimenta, gratuit, tensiunea din interiorul bătăliilor navale virtuale, într-un spațiu special amenajat de echipa World of Warships.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Florin Vizan, noul director general al Portului Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Florin Vizan va fi, începând cu data de 16 august, noul director general  al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime  SA.

În data de 15 august, îi expiră mandatul de director general lui Florin Goidea. Potrivit surselor noastre, el va ocupa funcția de director adjunct.

Aceste decizii au fost luat astăzi, în cadrul Consiliului de Administrație al CNAPMC.

Florin Vizan, susținut de PSD,  a fost director general al DRDP Constanța, funcție în care a fost numit în data de 26 mai a.c.

În perioada guvernării PDL, Vizan s-a aflat la conducerea Petromin, APC, Oil Terminal.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Sunt implicate un camion și un autoturism

Publicat

la data de

Scris de

Azi, în jurul orei 13.15, pe DN 2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Ovidiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un camion și un autoturism.

La fața intervin următoarele resurse: un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Update: În urma accidentului, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, și-a pierdut viața. Alte două persoane, ambele de 55 de ani, au fost transportate conștiente la spitalul județean Constanța.

Foto: ISU Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: