Connect with us

Actual

Baza militară Mihail Kogălniceanu. Un soldat american a leșinat în timpul discursului ministrului Vasile Dîncu

Published

on

militar american ambulanta

Un soldat american a leșinat la baza militară Mihail Kogălniceanu în timpul ceremoniei de certificare a detașamentului Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, exact în momentul în care ministrul român al apărării, Vasile Dîncu, își susținea discursul.

Potrivit Antena 3, tânărului soldat i s-a făcut rău iar colegii l-au susținut și l-au scos din formație.

La fața locului a ajuns urgent un echipaj medical, care i-a acordat tânărului îngrijiri medicale.

Soldatul american este  în afara oricărui pericol iar starea lui este stabilă.

Advertisement

Totul s-a întâmplat în timpul ceremoniei certificării Detașamentului Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii care a sosit în România pentru a executa misiuni de poliție aeriană întărită.

Foto: Ziua de Constanța

Mai multe date despre ceremonie găsiți mai jos:

Mâine are loc ceremonia de certificare a detașamentului Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, la Mihail Kogălniceanu

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement