Connect with us

Actual

Beat și fără permis, un bărbat din Nicolae Bălcescu a furat un autoturism și a lovit 3 mașini

Published

on

La data de 11.04.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului I. G.-A., în vârstă de 49 ani, recidivist, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin. 1 Cp și conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 Cp, fiecare cu aplic. art. 41 alin. 1 Cp și ambele cu aplic. art. 38 Cp.

Potrivit Biroului de Informare Publică și Relații cu Mass-Media, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:

La data de 10.04.2021, în jurul orei 21.30, a pătruns în autoturismul marca Daewoo Tico, aparținând persoanei vătămate M. C.-G., ce se afla parcat pe o stradă din com. Nicolae Bălcescu, jud. Constanța, și l-a pornit cu cheile ce se aflau în torpedou, după care l-a condus pe o distanță de aproximativ 10-15 m, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și având o îmbibație alcoolică peste limita legală, respectiv 2,63 g/l alcool pur în sânge la singura probă biologică recoltată, iar prin manevrele efectuate a avariat alte trei autoturisme ce se aflau parcate pe aceeași stradă.

”Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul I. G.-A.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.”, precizează reprezentanții Parchetului.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!