Actual

Biciclist accidentat pe malul lacului Tăbăcărie! Şoferul a părăsit iniţial locul faptei

apr. 17, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, în jurul orei 9.30, în apropiere de complexul City Park Mall a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a unui biciclist.La faţa locului au ajuns în foarte scurt timp echipaje ale Serviciului de Ambulanţă şi Poliţiei Rutiere.

Potrivit IPJ Constanţa, un bărbat din Ovidiu a condus un autoturism marca Hyundai pe Aleea din partea de sud a lacului Tăbăcăriei, dinspre biserica Sf. Mina către Gravity Park.

La un moment-dat el a accidentat un minor în vârstă de 16 ani care circula pe bicicletă din sens opus. Într-o primă fază, şoferul şi-a văzut de drum, fapt care echivalează cu părăsirea locului faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie. Ulterior a fost identificat, iar poliţia a început cercetările şi a deschis dosar penal pe numele şoferului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului. (Foto: Arhivă)

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!