Connect with us

Actual

Biciclist omorât la ieșire din localitatea Saligny

Published

on

Accident rutier grav pe DN 22C, la intrare în Faclia, dinspre Saligny.

Din primele informații, un autoturism a accidentat un biciclist, care n-ar fi acordat prioritate de trecere. Biciclistul a decedat.

Biciclistul a ieșit în DN de pe un drum de pământ, din stânga conducătorului auto, fără a se asigura.

Cum s-a produs accidentul, informații de la Poliție

La data de 17 august a.c., în jurul orei 16 :16, un tânăr, de 21 de ani, a condus un autoturism marca BMW pe DN 22C, dinspre Cernavodă către Constanţa și, ajungând la km 9, a surprins şi accidentat un biciclist, în vârstă de 15 ani, care a ieşit în drumul naţional de pe un drum de pământ, din stânga conducătorului auto.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul biciclistului, la fața locului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!