Conecteaza-te cu noi

Actual

Bilanț final al carambolului de pe Autostrada A2. Zeci de persoane, asistate medical

Published

on

La ora 12.00, toate forțele care au fost la locului accidentului de pe Autostrada Soarelui s-au retras.

Potrivit ISU Constanța, 16 persoane au fost transportate la spital, dintre care 7 copii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, precum și  9 adulți. 41 de persoane au fost asistate la fața locului, iar 16 dintre ele au primit îngrijiri medicale.

Medicul Claudia Tatarici, din cadrul SAJ Constanța, a precizat că cel mai grav pacient a fost o femeie în vârstă de 54 de ani, care a fost preluată de echipajul SAJ C2, cu medic.

Femeia a fost transportată la spital cu traumatism cranian deschis.

Advertisement

Iată ce forțe au fost alocate la caz:

ISU BIF
1 PMA 2
1 DESC
1 ASPISI
1 PCM MARE
10 SMURD B2
2 UTIM
1 ATPVM

ISU CONSTANTA
4 ASAS
2 ATPVM
2 DESC GREA
7 SMURD B
1 SMURD C
12 AMBULANTE B SAJ
1 AMBULANTA C SAJ

ISU CL
1 DESC
4 AMB B SAJ
1 ATPVM

ISU IL
1 DESC USOARA
1 DESC GREA
1 SMURD B2
1 ATPVM
1 ASASD

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions