Connect with us

Actual

Biletele la Delfinariu se vor vinde și pe internet

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În această vară, la fel ca-n fiecare an, în zilele ploioase mii de turiști s-au îndreptat spre Delfinariu și au făcut cozi extrem de lungi pentru a putea intra în posesia biletelor de spectacole. În zadar au fost organizate și câte patru spectacole pe zi; cozile au continuat să fie la fel de lungi. Și, bineînțeles, în astfel de situații au apărut vociferările și enervarea crescândă. În încercarea de a rezolva această problemă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Adrian Bîlbă a demarat deja un nou proiect. ”Nu toate lucrurile au fost perfecte în acest sezon estival. Știți că au existat cozi semnificative în zilele noroase, care au creat nemulțumiri. Oamenii au așteptat și câte două ore pentru a achiziționa bilete. Noi am încercat să reducem acest timp, printr-o organizare mai bună, prin informare prealabilă și cu un număr sporit de casiere. Am lucrat cu 3 casiere, este maximum ce ne putem permite ca spațiu, ca locație a caselor de bilete. Începând din această toamnă, vom vine bilete online la Delfinariu. Cerința pe timpul iernii este mult mai mică dar e foarte bine să se acceseze ca și program pilot pentru a nu avea dificultăți de acomodare în vară. Pe site-ul Delfinariului și pe bilete.ro vor figura toate ofertele noastre. Prețul va fi cu 1 leu mai mare decât cel de casierie. Noi nu putem ceda un procent din biletul nostru dar, cu siguranță, vizitatorii vor accepta să plătească 1 leu în plus. Ce înseamnă acest lucru? Ai siguranța că ajungi și că găsești un loc, ai siguranța că nu stai la cozi și ai o comoditate a accesului. Pentru că acest bilet nu trebuie printat. Este suficient să fie păstrat pe ecranul telefonului mobil și, cu un skaner special, agentul de pază va facilita intrarea celor ce și le achiziționează. ”, a precizat Adrian Bîlbă. El a mai spus că biletele pot fi achiziționate online și de la coadă. ”Ajungi la Delfinariu, vezi că e coadă dar vezi și anunțul că există bilete online. Așa că accesezi site-ul și îți cumperi bilet. Automat se generează un cod de bare și cu acesta intri la Delfinariu. E un mijloc modern și elegant. Există un mic cost dar, cu siguranță, fluiditatea, siguranța accesului contează foart mult.”, ne-a spus directorul CMSN, Adrian Bîlbă.

Comments

comments

Actual

A fost cutremur în zona seismică Vrancea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În ziua de 20 aprilie, la ora 14.22.27 (ora Romaniei) s-a produs, în Zona seismică Vrancea, judetul Buzău un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter, la adâncimea de 133 km.

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de I grad(e) Mercalli.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (18km), Covasna (40km), Întorsura Buzăului (45km), Mizil (54km), Târgu Secuiesc (55km).

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video) Un șofer beat a intrat cu mașina în gardul unei case din Negru Vodă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, un bărbat de 50 de ani a condus un autoturism pe DN38, dinspre Comana către Negru Vodă. La un moment dat, ajungând în dreptul sediului Poliției Negru Vodă, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil (situat vizavi de Poliție).

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoara a conducătorului auto. Bărbatul era singur în mașină.

După producerea impactului, el a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă. De asemenea, nu mai are dreptul de a conduce.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Vagonul unui tren de marfă a deraiat între Lumina și Ovidiu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, un tren de marfă care circula pe relația Lumina – Ovidiu, încărcat cu cocs petrol, la km.16+900, vagonul 4 din fața locomotivei a deraiat de un boghiu, aspect ce a condus la blocarea circulației pe această magistrală.

Traficul feroviar a fost deviat pe relația Midia – Năvodari – Dorobanțu. Nu au fost înregistrate victime.
Trenul care a avut probleme aparține operatorului Tehnotrans Ploiești.  Acest interval de stații face parte din linia neinteroperabilă, administrată de gestionarul privat GFR. Pe secția respectivă nu circulă trenuri de călători, nici de stat, nici private.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: