Connect with us

Societate

Biscuiţi retraşi de la vânzare de Billa şi Auchan

Avatar

Publicat

la

În urma unei notificării a producătorului, Jacobsen Bakery Ltd., Billa şi Auchan retrag de la vânzare biscuiţii ,,Disney Frozen”, toate loturile şi termenele de valabilitate( document).
Prezenţa unor alergeni în compoziţie, nespecificaţi pe etichetă, este motivul retragerii de pe piaţă a produsului.
Consumatorii care au achiziţionat produsul sunt rugaţi să-l returneze, chiar fără a face dovada bonului de casă, şi vor primi contravaloarea acestuia.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Societate

Șase aeronave spaniole vor ateriza la Baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Un detaşament al Forțelor Aeriene Spaniole, format din aproximativ 130 de militari (piloți și personal tehnic) şi având în dotare şase aeronave Eurofighter Typhoon, va executa misiuni de Poliție Aeriană Întărită (enhanced Air Policing) sub comandă NATO, în lunile februarie și martie, împreună cu aeronavele F-16 Fighting Falcon, MiG-21 LanceR și militarii Forțelor Aeriene Române.

Misiunile de Poliție Aeriană și antrenamentele desfășurate în comun contribuie la dezvoltarea capacităţii de reacţie şi descurajare, precum și la consolidarea interoperabilităţii dintre Forțele Aeriene Române și Forțele Aeriene Spaniole, demonstrând implicare și determinare în contextul provocărilor generate de pandemia COVID -19.

Dislocarea detașamentului spaniol în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu este parte a implementării Planului de acţiune pentru asigurarea capacităţii operaţionale a NATO pe flancul estic al Alianței atât în zona de nord, cât și în zona de sud și demonstrează unitatea și determinarea NATO ca răspuns la provocările mediului de securitate.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

(Update) Avarie RADET. Locuitorii cartierului Brătianu, fără căldură și apă caldă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

O nouă avarie a rețelei de transport a energiei termice s-a produs în cursul zilei de azi în municipiul Constanța.

Aceasta a apărut pe rețeaua de transport pe str. Verde, motiv pentru care se oprește furnizarea energiei termice în zona cartierului Brătianu.

”Echipele de intervenție ale R.A.D.E.T Constanța au început lucrările pe care le vor finaliza  în cel mai scurt timp.

Estimăm reînceperea furnizării energiei termice în cursul acestei după-amiezi. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie.”, precizează reprezentanții RADET Constanța.

Pentru mai multe informații, puteți suna la Dispeceratul NON-STOP: 0241 616 792.

Update:

În urmă cu puțină vreme, reprezentanții RADET au  anunțat finalizarea lucrării de reparație.

”Lucrarea de avarie înregistrată pe rețeaua de transport str. Verde a fost finalizată și a început încărcarea instalației. Estimăm că in jurul orei 11:00 întreaga zonă afectată de avarie va beneficia de căldură și apă caldă de consum.”, a precizat Biroul de presă al RADET.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

CT BUS Constanța modifică procedura de urcare și coborâre a pasagerilor

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

CT BUS anunță că, pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2, în conformitate cu Ordinul Operațional nr. 12047 din 20.01.2021 emis de Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, începând de astăzi se modifică procedura de îmbarcare, respectiv debarcare a pasagerilor în stațiile de autobuz, astfel:

  • accesul în mijlocul de transport în comun se face doar pe la ușa 1;
  • coborârea din autobuz se va face pe la ușile 2 și 3.

Astfel, la oprirea în stație, se vor deschide ușile 2 și 3, pentru debarcarea pasagerilor. După închiderea celor două uși va fi deschisă ușa 1, pentru îmbarcarea pasagerilor.

Totodată, se menține obligativitatea purtării măștii de protecție dar și a mănușilor de unică folosință pe întreaga durară a călătoriei cu autobuzul.

În situația în care unul sau mai mulți pasageri nu se conformează prezentelor măsuri, autobuzul nu va părăsi stația până la debarcarea acestuia/acestora sau până la intervenția organelor abilitate să sancționeze abaterile.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: